Nikodijević: Zvezda u LŠ velika promocija Beograda

Autor:

Sport

17.09.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik skupštine Beograda Nikola Nikodijević izjavio je da je učšće Crvene zvezde u Ligi šampiona velika promocija glavnog grada koja se ne može izmeriti novcem.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nikola Nikodijević

- Učešće Crvene zvezde u Ligi šampiona doneće velike benifite za Beograd. Liga šampiona je odlična prilika za promociju prestonice Srbije. Ovo je najveće klupsko takmičenje na planeti, televizijski prenosi idu u sve zemlje sveta, postoje specijalne emisije o Beogradu. Takve reklame ne mogu se izmeriti novcem - rekao je Nikodijević za "TV Prva".

Kako je naveo, pored toga, u Beograd će doći veliki broj stranih turista, navijača Pari Sen Žermena, Napolija i Liverpula, a tradicionalni dolazi i veliki broj Zvezdinih navijača koji žive u zemljama regiona.


Nikodijević je podsetio da je Beograd poslednjih godina bio odličan domaćin velikim takmičenjima u vaterpolu, košarci, odbojci, futsalu, a da neće biti problema i za spektakl kakvav je Liga šampiona.

- Ove tri utakmice sigurno će proći u najboljem redu. Siguran sam da će ljudi koji dođu u Beograd, poneti najbolje utiske. Nadam se da će Liga šampiona još dugo da se igra u prestonici Srbije - zaključio je Nikodijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading