KRSTIČIĆ PRED NAPOLI: Euforija je dodatni motiv!

Autor:

Sport

17.09.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Krstičić biće jedan od aduta Crvene zvezde protiv Napolija (utorak, 21.00) u meču prvog kola grupne faze Lige šampiona. Pred duel sa dobro poznatim rivalom, arhitekta crveno-bele igre izrazio je poštovanje prema rivalu, ali i istakao visoke ambicije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nenad Krstičić

- Igrao sam sijaset puta protiv Napolija, znam kakva je ekipa i svestan sam da će biti teško. Spremamo se kao i za svaki prethodni meč, do detalja radimo na taktici. Ulazak u Ligu šampiona je veliki rezultat za klub, navijače i nas, i daćemo sve od sebe da se ne zaustavimo na ovome – rekao je vezni fudbaler.

Neverovatno interesovanje crveno-bele javnosti za duel sa italijanskim klubom najbolje je oslikano u podatku da su ulaznice rasprodate za manje od tri sata, a epilog prodaje ulio je dodatnu sangu izabranicima Vladana Milojevića.

- Euforija koja vlada među zvezdašima je dodatni motiv. Samim tim što smo probudili emocije kod ljudi stekli smo povod da se borimo i ostavimo poslednji atom snage na terenu. Videli smo razliku u dvomeču sa Salcburgom i uticaj publike. Nema dileme da su naš 12. igrač i da uz njih možemo do željenog rezultata. Bodriće nas i legende kluba iz 1991. godine što je takođe motiv više.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić

Krstičićevo iskustvo iz Serije A predstavljaće dragocen adut Zvezde na premijeri Lige šampiona.

- Teško je naći slabu kariku u tako dobrom timu. Pokušaćemo da pronađemo njihovu Ahilovu petu, ali ne bih otkrivao šta to može da bude. Pregršt je kvalitetnih igrača u redovima protivnika, ali bih izdvojio Mareka Hamšika kao direktnog rivala. Brz je, dosta se kreće i nije ga lako čuvati – istakao je Krstičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading