Finansijska injekcija stiže u Partizan pred "derbi"

Autor:

Sport

17.09.2018

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od prethodne sezone, Partizan ovoga puta nije uspeo da obezbedi "evropsku jesen", nije bilo ni unosnih transfera kao prošlog leta, pa se znatno ranije i podvukla crta kada je u pitanju zarada od ovosezonskog učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Partizan je u prvom kolu kvalifikacija zaradio 240.000 evra, u drugom 260.000, trećem još 280.000, a za učešće u poslednjoj fazi kvalifikacija, u kojoj su eliminisani od Bešiktaša, crno-belima sleduje još 300.000 evra.

Sve ukupno, to iznosi 1.080.000 evra i taj novac, kako prenosi ''Telegraf'', ove sedmice trebalo bi da bude uplaćen iz UEFA.

Uplata ide preko Fudbalskog saveza Srbije, ali očekuje se da sve bude realizovano u narednih nekoliko dana, pa će crno-beli imati određenu finansijsku injekciju uoči predstojećeg derbija sa Crvenom zvezdom predstojećeg vikenda.

Zvezda je, s druge strane, zaradila znatno više tokom leta, čak 16.390.000 evra samo od ostvarenih rezultata, ali dodatna zarada crveno-bele tek očekuje u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading