Milojević citirao Anćelotija - Krstičić: Hamšik najopasniji

Autor:

Sport

17.09.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević je pričao pred novinarima pred početak takmičenja u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Nakon 26 godina, Crvena zvezda predstaviće se fudbalskoj klupskoj eliti Evrope. Na stadion Rajko Mitić u prvom kolu grupne faze Lige šampiona dolazi Napoli, a trener crveno - belih Vladan Milojević održao je poslednju konferenciju za štampu pred ovu avanturu njegovog tima.

- Došli smo do trenutka koji smo svi čekali. Nije nimalo lako najaviti ovakvu utakmicu, ali klub veličine Crvene zvezde zaslužuje da igra u Ligi šampiona. Citiraću Karla Anćelotija koji je rekao kada su ga pitali o Zvezdi da je to jedan fascinantan autdajder. O našoj grupi je suvišno govoriti. Izuzetno smo motivisani za ovaj meč. Znamo da će utakmica proteći u atmosferi Srbije i Crvene zvezde što nam mnogo znači. Ali budite budite sigurni da iako respektujemo sve protivnike koji su velika imena i imaju sjajne ekipe ipak ćemo se potruditi da ne budemo samo puki učesnici u ovom takmičenju - rekao je na početku konferencije Vladan Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i Nenad Krstičić

- Ja sam neko ko veruje. Kada radite nešto morate verovati u to ili nemojte raditi. Mi smo ekinomski mala zemlja znate i sami koliko su finansijski jači klubovi koji su sa nama u grupi, ali budimo realni, za ovo smo trenirali i borili se, da budemo u društvu najboljih i sad ćemo gledati da iskoristimo svaki trenutak tu na najbolji mogući način, nećemo sigurno da se brukamo. Izuzetno smo motivisani pogotovo što će doći veliki broj ljudi da nas bodri sutra - dodao je Milojević.

Na pitanje novinara da li će isti tim kao protiv Radnika, samo pojačan Benom, istrčati na teren trener i protiv Napolija uz osmeh rekao da novinarima to samo deluje tako. Nije hteo posebno da detaljiše o sastavu koji će u 20:45 u utorak izaći na centar.

RepublikaFoto: Starsport
Krstičić i Milojević

Na konferenciji je uz šefa struke bio i Nenad Krstičić.

- Ja sam jedan od retkih igrača iz Zvezde, ako ne i jedini, koji je igrao više puta protiv Napolija i dobro sam upoznat da njima. Veliki je uspeh što smo se plasirali u Ligu šampiona, ali daćemo sve od sebe da što više uradimo u narednim utakmicama, sigurno ne želimo da se unapred predamo ili obrukamo. Svi igrači su im opasni, ali možda je ipak Hamšik najopasniji za mene jer ću sa njim voditi najviše duela. Brz igrač, sa sjanim kretanjem na terenu. Ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da pokrenemo toliku emociju kod ljudi, ali to nam je dodatna motivacija i obaveza. - poručio je Krstičić.

Crvena zvezda je žrebom smeštena u Grupu C u kojoj su pored crveno - belih i Napolija još i Pari Sen Žermen i Liverpul. Prvi meč Beograđani igraju u utorak od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading