TERZIĆ: Rasprodali bi i 400.000 ulaznica

Autor:

Sport

17.09.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan uoči istorijske utamice protiv Napolija na stadionu "Rajko Mitić", generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se i u izjavi za TV Prva.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

On veruje da će sutra sve proteći u najboljem redu, u pravoj fudbalskoj atmosferi.

- Poslednje radove na stadionu privodimo kraju i ubeđen sam da ćemo sve završiti na vreme. Možemo da očekujemo pravi spektakl sutra od 21 čas - poručio je Terzić.

Karte su rasprodate, a Terzić je upečatljivom izjavom otkrio koliko je zapravo veliko interesovanje navijača.

- Već četiri dana nema nijedne ulaznice na stadionu, rasprodate su, i da smo imali stadion od 300, 400 hiljada ljudi, sve bismo rasprodali - uverava Terzić.

Napolitanci stižu danas u Beograd, a veliku pažnju javnosti izazvala je informacija da Zvezdi pomoć u pripremi utakmice pruža i Siniša Mihajlović.

- S obzirom da smo i inače u redovnom kontaktu, Siniša Mhajlović se ponudio da pomogne treneru Milojeviću sa bilo kakvim savetima pa je njegov tim napravio jednu analizu i poslao je našem stručnom štabu. S obzirom da živi tamo, ponudio se da pomogne našem treneru za pripremu taktike, ništa spektakularno - objašnjava Terzić.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Glavni deo posla u Evropi ove sezone je već ostvaren, sada sledi onaj najlepši deo, za uživanje, kako navijača, tako i samih igrača, koji će u narednim mečevima Lige šampiona moći samo mnogo da dobiju.

- Ne osećam pritisak, svakog dana sam sa igračima u svlačionici, na treninzima. Svesni smo da smo prevazišli očekivanja ulaskom u Ligu šampiona. Skinut je taj teret imperativa. Ali, iz mira koji sada imamo, možemo da učinimo mnogo.

- Svedoci smo da je Zvezda počela da igra izvanredno i da podseća na onu šampionsku iz 1991. Trebaće im vremena da se uigraju, ali sve su to majstori fudbala. Poslednjih dvadesetak minuta protiv Radnika nagoveštavaju neke briljantne trenutke koje će Zvezda da pokaže - istakao je Terzić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading