NESAVRŠENI MESI!

Autor:

Sport

16.09.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Mesi istakao je da u budućnosti mora mnogo da radi na izvođenju jedanaesteraca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi vežba penale!

Mesi, kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih fudbalera svih vremena, osvojio je 33 trofeja sa Barselonom u sjajnoj karijeri, ali mnogi su počeli da govore o njegovom neuspehu sa bele tačke nakon što je promašio penal na Svetskom prvenstvu u Rusiji u meču protiv Islanda.

- Želeo bih da budem efikasniji u izvođenju penala. Međutim, teško je raditi na njima. Nije isto šutirati ih na treningu i na utakmicama. Vi imate ideju kako želite da ih izvedete, ali to je teže nego što deluje. U tome se mnogo pita i golman, ako pogodi stranu, lako može da odbrani. Sigurno je da bih želeo da se u tome popravim- rekao je Mesi za katalonski radio.

Iako je neke poteze doveo do savršenstva, on smatra da još uvek treba da radi na sebi.

- Moja karijera i dalje evoluira, mnogo sam se promenio od kada sam debitovao za Barselonu kada sam imao 17 godina. Igrao sam drugu poziciju, a i sam fudbal se od tada mnogo promenio- zaključio je Mesi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading