SARI ZADOVOLJAN: Mislio sam da je Azar najbolji, sada sam siguran da jeste!

Autor:

Sport

15.09.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija ubedljivo su savladali Kardif u petom kolu Premijer lige nakon preokreta (4:1). Trener londonskog kluba Mauricio Sari zadovoljan je igrom svojih pulena, ali poziva na oprez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Posle pet kola, "plavci" imaju isto toliko pobeda u najjačem rangu engleskog fudbala. Ipak, prema Sariju, zašto da se tu zaustave.

- Možemo da budemo bolji! Moj cilj je da budemo nabjolji tim u Premijer ligi! U ovom trenutku ispred nas su Liverpul i MAnčester Siti. To je trenutna realnost. Biće nam potrebno možda i više od ove sezone da to postignemo - smatra temperamentni stručnjak.

Belgijski reprezentativac Eden Azar briljantnu partiju krunisao je het-trikom i kod Sarija razrešio svaku sumnju u omalenog ofanzivca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

- Iskreno, mislio sam da je Eder jedan od najboljih igrača Evrope. Prevario sam se. On je najbolji igrač Evrope! Ipak, i dalje može da napreduje mnogo, pre svega da se manje troši u situacijama kada je lopta 50-60 metara od gola. Kada je lopta u njegovom posedu često je dodirne pet ili šest puta, što troši mnogo energije. Verujem da ove sezone može da postigne 30-35 golova - dodaje Sari.

Potvrdio je trener Čelsija i da je sve u redu sa vezistom Rosom Barklijem koji je zbog povrede morao ranije da napusti igru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading