PIRLO: Vratio se Leo, vratiće se i Pogba!

Autor:

Sport

15.09.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo je nedavno završio svoju blistavu igračku karijeru, a otkrio je da ga je iznenadio Bonućijev povratak Juventus, ali da ga ne bi iznenadio Pogbin povratak.

RepublikaFoto: instagram.com/andreapirlo21
Pirlo predviđa sled događaja u Juve!

Juče je Pirlo dao zanimljivu izjavu za "Gazeto delo Sport" dotakao se i eventualnog povratka Pogbe u Juventus, kao i centralne teme u Italiji, Kristijana Ronalda.

- Nisam ubeđen da Ronaldo voli da igra tog usamljenog napadača. Mislim da više voli kada krene sa levog krila, tako da mu treba neko društvo u napada, Mandžukić je idealan kao partner- rekao je Italijan.

Pirlo je priznao da ga je poprilično iznenadio povratak Leonarda Bonućija u klub iz Torina, kao i da se nada da će se uskoro vratiti i Pol Pogba.

- Nisam očekivao da se Leo vrati posle samo jedne sezone u Milanu, ali on je pobednik i želi da bude uspešan u Juveu. Zato me ne bi čudilo da i Pogba krene njegovim stopama i napusti Mančester Junajted, ko god ode iz Juventusa, vrata mu ostaju otvorena za povratak- rekao je legendarni fudbaler.

Sve više se spekuliše o povratku Francuza na "Alijanc Arenu", Juventus možda već krene sa pregovorima u januaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading