LUDILO MOZGA: Evo šta je FANATIK Sari radio tokom reprezentativne pauze!

Autor:

Sport

15.09.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Čelsija, Mauricio Sari je tokom čitave reprezentativne pauze provodio 13 sati dnevno gledajući snimke protivnika sa kojim će se "plavci" suočiti u narednom periodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sari je pravi profesionalac!

- Moramo da odigramo sedam utakmica u 23 dana, pa sam morao da radim. Gledao sam dosta utakmica Kardifa, PAOK-a, Vest Hema i Liverpula. Ponekad radim na treningu, nekad kod kuće. Bili su to dugi dani, ali za mene to predstavlja zadovoljstvo. Ne mogu na to da gledam kao neki posao. U pitanju je 12 ili 13 sati, ali za mene to ne predstavlja poslovni zadatak- rekao je Sari.

Sari je više puta naglašavao kako mu je bitna sredina u kojoj radi, a u Engleskoj se već navikao.

- Za sada sam veoma srećan što sam ostao ovde. Imam svog psa i veliku baštu, tako da je pas vrlo srećan, baš kao i ja. Osećam se kao kod kuće, baš kao da sam u svojoj kući. Ona je smeštena u Sariju, slično kao moje prezime- rekao je Italijan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Način na koji se spremao tokom pauze jasno stavlja do znanja da neće biti nikvog opuštanja protiv narednih rivala.

- Nisam opušten, jer je Kardif veoma težak protivnik, biće to naporna utakmica. Sećam se u prvoj sezoni u Napoliju, prosek bodova tokom sezone nam je bio 2,28, a posle međunarodne pauze 1,31 ili 1,32. Tako da dobro znam da su mečevi nakon pauze veoma teški. Srećom, u poslednjoj sezoni je prosek bio identičan, samo zbog toga što su igrači shvatali teškoće ovakve vrste mečeva. Pokušavam igračima da naglašavam brojke u ovakvim situacijama- rekao je Sari.

Utakmica između Čelsija i Kardifa igra se od 16 časova na Stamford Bridžu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading