PLAKAO JE KAO BEBA: Ovo je Mesijev NAJTEŽI trenutak u karijeri

Autor:

Sport

14.09.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala... U karijeri je uradio toliko toga, ali nije se baš proslavio u dresu reprezentacije Argentine. Doživeo je mnogo teških poraza u nacionalnom timu, a jedan ga je potpuno slomio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U karijeri je sigurno imao mnogo više lepih nego ružnih trenutaka, ali... Neke utakmice Mesi bi sigurno voleo da zaboravi. Jedna od najtežih je meč sa Čileom 2016. godine. Ostao je bez trofeja...

Elvio Paoloroso, kondicioni trener reprezentacije Argentine otkrio je koliko je sve to teško palo Mesiju.

- Negde oko dva sata ujutru našao sam Lionela samog, apsolutno samog, kako kuka kao beba kada ostane bez majke. Ležao je tamo sam, bez nekog ko bi mogao da ga uteši. Zagrlio sam ga i onda smo oboje glasno jecali - objasnio je Paoloroso.

Kako sada stvari stoje Mesijeva karijera u reprezentaciji je završena, potrebno je da se dogodi čudo da se vrati. Njegova "desetka" ga čeka, ali šanse su male.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading