Mbapeov osvrt na grupu u LŠ: O Zvezdi ni reč

Autor:

Sport

14.09.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak započeti svoje takmičenje u Ligi šampiona, prvi rival biće Napoli u Beogradu, a u grupi C se nalaze još i Liverpul i Pari Sen Žermen. Šampion Srbije je autsajder u izuzetno teškoj grupi, a fudbaler Parižana Kilijan Mbape osvrnuo se na rivale.

RepublikaFoto: twitter.com/PSG Officiel
Kilijan Mbape

Interesantno, nije spomenuo "Crveno-bele".

- Idealan način da debitujemo u novim dresovima jeste protiv Liverpula na Enfildu. Liverpul je jedan od naših glavnih rivala, ali imam dobar predosećaj da ćemo uraditi nešto dobro i pozitivno. Naša grupa je jako komplikovana, ali ako ste šampion morate da pobeđujete svakog. Biće teško i protiv Napolija, Anćelotijevi timovi igraju na specifičan način sa visokim pritiskom, napuljski navijači su fantastični. Igrao sam 2016. godine tamo, izgubio sam sa Monakom 5:0 i nije bilo nimalo prijatno. Znam šta nas očekuje tamo - zaključio je Francuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading