ČUKA SE NE ŠALI: Omladinci Partizana poniženi na Banovom brdu!

Autor:

Sport

13.09.2018

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog došli su do ubedljive pobede u šestom kolu Omladinske lige Srbije nad Partizanom sa 7:2.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Omladinci FK Čukarički

Čukarički je došao do prednosti od 2:0, kada su se crno-beli trgnuli i izjednačili golovima kapitene Jovana Kokira. Do poluvremena je ekipa sa Banovog brda postigla do još jednog pogotka, da bi u nastavku još četiri puta zatresli mrežu rivala.

Izabranici Velička Kaplanovića su bili potpuno dominantni, a svestan toga bio je i trener gostiju.

- Nismo naravno očekivali ovako ubedljivu pobedu, velika je ovo stvar. Ali, za mene je najvažnije da smo igrom zaslužili ovakav rezultat, u svim segmentima nadigrali smo Partizan. Naša ekipa je odradila sve stvari onako kako smo se pre meča i dogovorili, momci su nagrađeni za trud i rad. Tri godine su zajedno, sada to dolazi na naplatu – rekao je Kaplanović, koji je potom istakao:

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić
Žarko Lazetić - trener omladinaca Partizana

- Imamo veliki potencijal u ovom godištu. Lepo je što smo sad na prvom mestu na tabeli, ali to nam nije prioritet. I ranije sam isticao da ćemo u ovom sastavu igrati u prvom delu sezone, a potom će većina igrača u seniorski fudbal. Produkcija igrača za prvi tim nam je bio i ostao imperativ.

Posle šest kola u Omladinskoj ligi Srbije Čukarički je na prvom mestu, sa 16 bodova, ispred Vojvodine i Partizana sa po 15, odnosno Crvene zvezde koja je sakupila 13 bodova. U narednom, sedmom kolu, Čukarički će na terenu SC "Rakovica" u nedelju od 16 časova ugostiti ekipu Trajala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading