DALIĆ PREUZEO ODGOVORNOST!

Autor: Agencije/Republika

Sport

12.09.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić rekao je da ne želi da diže tenziju i da neće povlačiti drastične poteze, posle ubeljivog poraza od Španije u Ligi nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalić preuzeo odgovornost!

- Nije bilo mnogo priče posle utakmice, igrači su svesni svega, ali glave su svima još vruće. Razgovaraćemo za nekoliko dana kada pogledam utakmicu, nema potrebe za bilo kakvim tenzijama. Neću posezati za drastičnim potezima, niti ću prozivati bilo koga, to nije moj stil- rekao je Dalić.

Hrvatska je u utorak poražena od Španije sa 6:0, u prvom kolu Lige nacija, što je bio njihov četvrti poraz od kad ih predvodi Dalić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Svi smo izgubili, ali ja sam odgovoran, jer sam ja trener. Igra nam se raspala posle 20 minuta. Španci su kiksnuli na Svetskom prvenstvu, pa se ovo očekivalo. Imaju novog selektora, novu ekipu, doživeli su debakl i sada žele da se dokažu. To je razlika izmedju nas i njih- rekao je Dalić.

Selektor Hrvatske rekao je da su njegovi fudbaleri izgubili samopouzdanje posle drugog primljenog gola.


- Posle drugog gola više nije bilo igre, svako je počeo da igra za sebe. Jesmo trčali, ali to ni je bilo timski, ubili su se od trčanja ni za šta. Kasniji ulazak u sezonu je evidentan problem. Posle drugog gola više nije bilo ni samopouzdanja ni sigurnosti, a ni motiva, pa je sve bilo gotovo. Pali smo posle dva udaraca i dva gola- rekao je Dalić.

On je dodao i da je siguran da će ekipa uspeti da "pokaže snagu" i da se vrati na pravi put.

- Posle euforije i slavlja zbog Svetskog prvenstva, ponovo se vraćamo nazad. Upali smo u jednu rupu, ali moramo da pokažemo snagu i da se dignemo. Sve će biti bolje kada igrači budu odigrali više utakmica, možemo da se podignemo da opet budemo pravi- rekao je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading