Matić: Igrači su u strahu!

Autor:

Sport

12.09.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije je na novom početku... Nemanja Matić je objasnio zašto njegovi saigrači često deluju uplašeno na terenu.

RepublikaFoto: Starsport

- Zbog celokupne atmosfere oko naše reprezentacije igrači su u strahu. Prevelika su očekivanja, a ne znam zašto. Ne znam kada je to naša reprezentacija napravila takav uspeh da smo igrali finale velikog takmičenja, pa da naredna reprezentacija ima strah. Treba da ulazimo u utakmicu ne opuštenije, ali bez straha od greške i da verujemo u sebe - rekao je Matić za "Maxbetsport".

Iskusni vezista je nastavio u istom tonu.

- Zašto javnost puno očekuje, kad svi ulažu u fudbal mnogo više od nas. Videćemo u narednom periodu koliko možemo, ali ja verujem u ove mlade momke jer su veliki profesionalci. Odavno nismo imali ovako velike profesionalce u ekipi. Pre desetak godina kad sam ja ulazio u reprezentaciju to nije bio slučaj.

On dodaje da nije ljut na odnos javnosti prema reprezentaciji.

- Ne, ne, taman posla, nego pred ovu utakmicu sa Rumunijom se pričalo da će da bude prazan stadion. Ne znam zašto to? Mi možemo da izgubimo, da igramo slabije, ali ovi momci daju maksimum za ovu zemlju. Kada nisam igrao za reprezentaciju dolazio sam da gledam svaku utakmicu, hteo sam da pomognem sa tribina. Zato pozivam sve ljude da nam pomognu na svakom meču jer nam to znači - zaključio je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading