PRIMILI ŠEST KOMADA: Posle debakla - Hrvati se pitaju ko je UGASIO SVETLO?

Autor:

Sport

12.09.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav šamar za drugu reprezentaciju sveta... Pre dva meseca Hrvati su slavili najveći uspeh u istoriji fudbala, a sada je stigao najteži poraz. Španija je "vatrenima" u Ligi nacija dala šest golova, a posle susreta u Elčeu selektor Zlato Dalić nije znao šta ga je snašlo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Imao je mnogo ponuda, ali je rešio da ostane na mestu selektora. Sve je bilo bajno i sjajno, a onda se pojavila "crvena furija". Dalić se sada verovarno pita, šta mu je ovo trebalo. Njegov tim je izgubio sa 6:0, i tako vrlo brzo obrisao sve dobro što je uradio na Svetskom prvenstvu.

Najteži poraz u istoriji naterao je selektora "vaternih" da ozbiljno stavi prst na čelo.

- Odigali smo odličnih 20 minuta na početku utakmice, stvorili tri stopostotne šanse i onda nestali sa terena. Nije bilo ni duela, ni agresije, raspad sistema. Neko je ugasio svetlo - rekao je smušeni Dalić.

On je nastavio u istom ritmu.

- Protivnik nas je razbio. Čestitke protivniku, a za nas je ovo velika pouka. Moramo znati da imamo problem. Ne možemo se uvek vraćati posle primljenih golova kao na Svetskom prvenstvu. Primili smo šest golova, to je jako teško za nas. No, šta je tu je, moramo da vidimo šta dalje -zaključio je iskusni stručnjak.

Ostaje pitanje, šta dalje? Smena generacija u Hrvatskoj biće više nego bolna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vlada

12.09.2018 08:13

Primili su oni i od Francuza cetiri gola u finalu, pa je to ukupno deset golova za dve utakmice. To je u principu i pravi odnos snaga. Imali su srece na mundijalu pa je ispalo da su mnogo jaki a ustvari su isti ko mi. Da su sad sa nama u grupi i mi bi im dali bar tri komada!