ZIMONJIĆ PRIŽELJKUJE VATRENU ATMOSFERU: Uz podršku navijača smo favoriti!

Autor:

Sport

11.09.2018

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska Dejvis kup reprezentacija Srbije trenira u hali sportova u Kraljevu gde će od petka do nedelje odigrati meč protiv Indije za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Selektor Srbije, Nenad Zimonjić zadovoljan je kako protiču pripreme za predstojeći izazov.

RepublikaFoto: Starsport
Zimonjić motivisan pred Indiju!

Dušan Lajović, Laslo Đere, Nikola Milojević, Peđa Krstin i Danilo Petrović će se suprotstaviti selekciji Indije.

- Momci odlično treniraju, svi se maksimalno trude. Na nama je da se do petka što bolje adaptiramo. Izabrali smo šljaku zato što nam ta podloga najviše odgovara, naročito Lajoviću i Đereu. Mislim da su njih dvojica favoriti u singl mečevima, dok u dublu tu ulogu prepuštamo gostima. Optimista sam i verujem da ćemo iz grada na Ibru opet otići podignutih ruku- rekao je Zimonjić.

Velika želja i selektora i igrača je da tokom duela protiv Indije imaju veliku podršku navijača.

- Važno je da pobedimo Indiju, jer tako dobijamo ulogu nosioca pri narednom žrebu i mogućnost da izvučemo lakšeg protivnika- rekao je selektor Srbije.

Neizostavno je pitanje o neverovatnom uspehu Novaka Đokovića.

- Govorio sam i dok je Novak prolazio kroz krizu rezultata, povredu, operaciju i povratak na teren da je potrebno strpljenje, da je potrebno vreme. Tačno to se i desilo. Đoković, jednostavno, ne bi bio to što jeste da nije ovako reagovao i postigao značajne rezultate posle svih problema koje je imao. Ne sumnjam da će nastaviti ispisivanje teniske istorije. A tako i svima nama, našem narodu i navijačima, pričiniti još mnogo zadovoljstva- rekao je Zimonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading