Zvezda: Kolarov omalovažava našeg kapitena Stojkovića

Autor:

Sport

04.09.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda oglasila se povodom izjave kapitena reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarova koji je izneo svoje mišljenje o nastupanju Filipa Stojkovića za Crnu Goru.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

- Crvena zvezda je oduvek bila uz srpsku reprezentaciju, podržavali smo naš nacionalni tim ko god da je igrao u njemu. Zašto uspeh Zvezde smeta, zašto počinju napadi na naše igrače? Oni su krivi što igraju dobro i što ih javnost vidi i želi i u dresu Srbije. Da li je to razlog da ih kapiten Srbije, bez ikakvog povoda i razloga omalovažava? - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Iz Zvezde poručuju da je optužba Zvezdinog beka plod nemoći da obraduje naciju godinama unazad.

- Igrače koji direktno doprinose napretku srpskog fudbala jer njihovim pobedama i naš fudbal stiče bodove u Evropi i klubovi i liga napreduju, sada degradiraju u spostevenoj nemoći da obraduju srpsku fudbalsku javnost onako kako su to Zvezda odnosno njeni igrači učinili. Najbolji srpski desni bek bez dileme je Filip Stojković, ali ga nisu želeli iako su znali da ga zove srpska bratska republika Crna Gora - piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading