Matić na Murinjovoj strani: ZNA ŠTA RADI!

Autor:

Sport

04.09.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nemanja Matić je stigao u ponedeljak na pripreme Orlova pred mečeve protiv Litvanije i Rumunije u Ligi nacija, a istog dana je za zvanični sajt Mančester junajteda govorio o novoj sezoni u engleskom klubu i na prvom mestu menadžeru Žozeu Murinju.

RepublikaFoto: Twitter ManUtdGoals
Nemanja Matić

 Crveni đavoli su nesigurno počeli sezonu u Premijer ligi, pošto su posle pobede nad Lesterom, poraženi protiv Brajtona i Totenhema. Situacija se malo poboljšala u poslednjem kolu, u kojem je Junajted slavio protiv Barnlija sa 2:0. 

Iako je sve više kritika na račun menadžera Žozea Murinja, srpski vezista Nemanja Matić ističe da Portugalac radi najbolje i u korist svojih igrača. 

- On zna šta radi, to je sigurno. To je dobro za nas. Murinjo je jedan od najboljih menadžera na svetu, znate šta je sve osvojio u karijeri, to govori mnogo - rekao je Matić. 

Srpski reprezentativac tvrdi i da nema razlike u Murinjovom ponašanju, iako mu mnogi predviđaju brzi otkaz. 

- Mislim da se dobro nosi sa pritiskom. Zato je u Mančester junajtedu. On je bio pun samopuzdanja pred meč protiv Barnlija. Znali smo da mogu da nam naprave problem dugim loptama, zato je Maruan Felaini i igrao bliže odbrani. Mislim da je ovaj meč pokazao da znamo da igramo fudbal i da možemo i dalje da se borimo za titulu - naglasio je Nemanja Matić. 

Junajted je 10. na tabeli Premijer lige sa šest bodova, dok prvi naredni meč igra 15. septembra u Votfordu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading