DŽAJIĆ TO NAJBOLJE ZNA: Bez huka sa tribina biće teže, ali nema kukanja!

Autor: informer.rs

Sport

21.08.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić naglasio je važnost meča protiv Salcburga, a naravno ono što priželjkuje je pobeda, makar i minimalna.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Džajić o važnosti meča protiv Salcburga!

U izjavi za Informer Džajić ne vidi Salcburg kao favorita, već očekuje maksimum od crveno-belih.

- Velika i važna utakmica, svestan sam koliko bi značio ulazak u Ligu šampiona. Mnogo može ova ekipa, što smo videli i prošle sezone protiv nekih jakih klubova. Bilo kakva pobeda bi bila dobra, da se onda sa optimizmom ode na revanš u Austriju. Nema razloga da ne bude tako - kaže Džajić.

Prema njegovim rečima, veliki hendikep je što nema publike, ali sad nema svrhe kukati za nečim što ne može biti izmenjeno.

- Mnogo će nedostajati navijači. Znam šta znači igračima kad je puna "Marakana", dovoljno je da se desi neki lep potez, pa da svi ljudi skoče na noge i podstaknu ekipu. Ipak, sad nema kukanja. Možemo mi do Lige šampiona, pa biće prilike da se i navijači nagledaju dobrog fudbala - zaključuje Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading