Tošić RAZLJUTIO "Grobare" pred meč sa Bešiktašem!

Autor: kurir.rs

Sport

21.08.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Bešiktaša, Duško Tošić otkrio je da će navijati za turski tim u duelu protiv Partizana.

Tošić navija za Bešiktaš!

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 20.30 dočekuje Bešiktaš u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

- Kao zvezdaš, uvek želim dobro Partizanu i stvarno navijam da pobede kad igraju u Evropi. Našoj zemlji su potrebne evropske utakmice. Ovaj put, neću da lažem, navijaću za Bešiktaš. Jesam u Kini, ali moje srce je i dalje u Istanbulu. Najlepše godine sam proživeo u dresu Bešiktaša. To poštovanje, voljenost i podrška nema nigde kao u Turskoj - iskren je srpski reprezentativac, član kineskog Guangdžoua R&F.

Reprezentativac Srbije je siguran u pobedu turskog velikana.

- Bešiktaš je naravno favorit, pogotovo na domaćem terenu. Ne znam da li će biti pun stadion, pošto je sezona odmora i Istanbul je prazniji za 30 do 40 odsto. Ako bude publike, biće fantastična atmosfera. Samo jedna utakmica je izgubljena na "Vodafon areni", i to protiv Bajerna. Ako Bešiktaš bude na nivou, Partizan će teško proći - poručio je Tošić za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading