Ove Gvardioline reči će ZABOLETI Murinja!

Autor:

Sport

19.08.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola odogovorio je na kritike kolege sa klupe Junajteda, Žozea Murinja o tome da novac ne može da kupi klasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gvardiola odgovorio Murinju!

Povod za ovu prepirku je bio dokumentarni film "Sve ili ništa" o prošloj sezoni i dominantno osvojenoj tituli "Građana".

- Ne može da se kupi klasa, saglasan sam sa Žozeom. Mislim da smo prošli jednu neverovatnu sezonu prošle godine, bilo je kamera i uradili smo to sami. Ne slažem se da je neko omalovažen. To nije bila naša namera. Mi smo samo klub koji pokušava da raste kao i svi veliki klubovi na svetu da osvaja titule, uradili smo to sami za naše navijače i da pokažemo šta se dešavalo unutar svlačionice. Ali to je Žozeovo mišljenje, jedni će reći da im se sviđa, drugi ne. Jednostavno je. Ali naravno, delim njegovo mišljenje da klasa ne može da se kupi- rekao je Gvardiola. 


Mančester siti je u drugom kolu Premijer lige pregazio Hadersfild sa 6:1, dok je Mančester junajted izgubio od Brajtona 3:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading