JOKAN NAKON PORAZA: Šteta, mogli smo bar do boda!

Autor:

Sport

18.08.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Fulama Slaviša Jokanović nije krio nezadovoljstvo nakon novog poraza njegove ekipe. Bolji od ekipe sa "Krejvn Kotidža" bio je Totenhem (1:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slaviša Jokanović

Ni nakon drugog meča u Premijer ligi ekipa Fulama nije uspela da upiše nijedan bod. Ovaj put jači je bio londonski Totenhem. Jokanović je bio nezadovoljan, ali nepominje da treba vremena kako bi se sve kockice složile.

- Bio je težak meč protiv vrhunske ekipe. Oni igraju zajedno već tri godine, a mi se tek upoznajemo i treba da otkrijemo gde smo i ko smo. Imamo problema i radićemo na njima još jače i bolje - izjavio je srpski strateg i dodao:

 Svaka utakmica u Premijer ligi je teška. Šteta je što nismo osvojili bar jedan bod, imali smo problema i nismo odgovorili na presing Totenhema. "Pevci" su nam dali gol u lošem trenutku, ali smo bili bolji tim u drugom delu igre - rekao je Jokanović.

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Aleksandar Mitrović

Naredni meč Fulam će odigrati na svom terenu protiv Barnlija u nedelju 26. avgusta od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading