JANKOVIĆ SE ČELIČI PRED BEŠIKTAŠ: Ranjivi su, i najveći su padali pod pritiskom!

Autor: partizan.rs

Sport

17.08.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana, Marko Janković bio je jedan od ključnih igrača na dvomeču sa Nordsjelandom, a u naredni meč sa favorizovanim Bešiktašem ulazi hrabro i motivisano, kao i svi fudbaleri crno-belih koji su željni izazova.

RepublikaFoto: fkpartizan
Janković motivisan!

Očekivali su crno-beli tešku revanš  utakmicu u Beogradu u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv mlade i razigrane ekipe Noršelanda iz Danske, što se i pokazalo istinitim posle isteka 90+3 minuta igre i konačnog rezultata 3:2 ( 3:1) u korist crno-belih.

Iznenadili su Danci crno-bele momke već u 9. minutu golom Olsena, da bi se Partizan podigao i golom Nemanje R  Miletića dva minuta kasnije i izjednačio za 1:1.  Usledili su golovi Marka Jankovića u 30. minutu , Svetozara Markovića u 35. i sa protivničke strane Amona u 76. minutu.

RepublikaFoto: fkpartizan

- Znali smo da nas čeka teška utakmica protiv neugodne ekipe koja tačno zna šta hoće. Mladi su, imaju svoj način igre i nikada ne odstupaju od toga bilo da gube ili dobijaju. Biće odlični igrači - rekao je Marko Janković.

- Kao što ste i sami videli prvobitan rezultat ih nimalo nije obeshrabrio, već su napadali od prvog minuta želeći da nas iznenade, preseku i dođu do prednosti. Posle primljenog gola smo se brzo vratili u igru, izjednačili i išli dalje što je za pohvalu.

Dolaskom novog šefa, kažu, kao da je vaskrsao Marko Janković?

- Batica je (Zoran Mirković) sa sobom doneo novu energiju. Sviđa mi se njegov način rada kao i njegovih pomoćnika. Znamo se dugo, jer smo sarađivali u reprezentaciji Crne Gore kod selektora Ljubiše Tumbakovića. U prošloj utakmici sam imao asistenciju, a na ovoj gol i dve asistencije. Mnogo mi znači na samopouzdanju, ali najviše da pokažem drugima da nisam zaboravio da igram fudbal- rekao je Janković.

Već u četvrtak nas čeka prva utakmica plej of faze Lige Evrope protiv ekipe  Bešiktaša.

- Igramo protiv veoma ozbiljne ekipe kakav je Bešiktaš. Žreb je nemilosrdan, ali vidimo da su ranjivi. Najveći su padali kada su ovako važne utakmice u pitanju, a mi smo ih u prethodnom periodu igrali mnogo. Na nama je da igramo pametno i hrabro, damo sve od sebe i da pokušamo da napravimo ogromnu stvar - zaključuje Marko Janković.

Prva utakmica plej of faze Lige Evrope FK Partizan − BJK Bešiktaš igra se u četvrtak  23.08.2018. godine sa početkom od 20:30 na stadionu Partizana.

Karte za ovaj meč su od danas u prodaji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading