Zna se šta najviše boli Real posle poraza!

Autor: Tanjug

Sport

16.08.2018

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida Serhio Ramos i Kazemiro priznali su da će odlazak Kristijana Ronalda u Juventus biti teško nadoknadiv, ali da Real mora i dalje da napada trofeje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronado nedostaje Realu!

Real je, nakon dve godine u nizu, izgubio Superkup Evrope porazom od velikog rivala Atletiko Madrida posle produžetaka 4:2 u Talinu.

- Objektivno, gubitak Kristijana nije dobar, ali klub mora da nastavi dalje i osvaja trofeje. Motivacija mora uvek da bude prisutna... Ronaldo je jedan od mnogih velikih fudbalera koji su otišli iz Reala, ali je uvek jačao klub. I Zidan je otišao i želimo im sve najbolje- kaže Ramos, a prenosi As.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ronaldova zamena je pitanje za predsednika Florentina Pereza, prebacuje Ramos na prvog čoveka kluba.


- Nije to pitanje za mene, već predsednika. Vrata za nova pojačanja su otvorena, ali mnogo bitnije je da taj ko dođe ima pravi mentalitet nego talenat- rekao je Ramos.

Odlični vezista Kazemiro ističe da ne bi trebalo da se priča o Ronaldu, već nastavi dalje.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Naravno da ne možemo da prikrivamo stvari, Kristijano je pokazao u Madridu da je najbolji na svetu. Ipak, sada je prošlost i ne smemo da razmišljamo o njemu, samo o igračima koje imamo. Osvojili smo četiri Lige šampiona u poslednjih pet godina, skoro sve trofeje i ne sme da postoji izgovor za poraz- rekao je Kazemiro.


Brazilac Marselo video je i pozitivne stvari u porazu od Atletika.

- Mislim da smo bili dobri sve do produžetaka, imali smo loptu, igrali dobro kao tim, najbolje što smo mogli u ovom trenutku. Moramo da promenimo mišljenje svih i za to imamo celu sezonu. Ne dovodim igrače, a igrački kadar mi izgleda dobro. Bili smo ujedinjeni- naveo je Marselo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading