IZ PARTIZANA GRME: Grobari, nemojte nas izneveriti, da ne prođemo kao Zvezda!

Autor:

Sport

16.08.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor, Miloš Vazura, apeluje na navijače da se uzdrže političkih parola i povika na rasnoj osnovi na meču protiv Norsjilanda.

RepublikaFoto: Starsport
Apel za najvijače!

- Partizan je prošle godine imao loše iskustvo, utakmice bitne za dalji tok takmičenja igrao je bez publike. Posle odluke vezane za Crvenu zvezdu, Partizan je takođe na oku. Naša molba navijačima je da ne bude političkih parola i povika na rasnoj osnovi, jer bi to povuklo da najvažniju utakmicu sezone igramo bez publike. Isto to se odnosi i na zakrčene prolaze- upozorava Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, a njegove reči prenose Večernje novosti.

Partizan je prošle godine pred praznim tribinama igrao protiv Videotona i kijevskog Dinama, a ono što dodatno plaši je da uslovna kazna, u slučaju novog incidenta, nije istekla.

RepublikaFoto: Starsport


- To znači da i najsitniji problem može da povuče kaznu. Na ovoj utakmici će biti povećan broj redara, na istoku će ih biti duplo više, jer se tamo nalaze dve frakcije. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju sada nam je njihova podrška veoma važna- rekao je Vazura.

Inače, ulaznice za večerašnji meč koštaju 600 dinara za južnu i severnu, 900 za bočne delove zapadne i istočne, a 1.200 za centralna mesta na tribinama, a crno-beli su za meč protiv Danaca pokrenuli humanitarnu akciju davanja krvi, a kao nagradu za humanost poštovaoci kluba iz Humske dobili su besplatnu ulaznicu za večerašnji okršaj.

- Siguran sam da naši navijači shvataju važnost momenta u kome se nalazimo i da će pokazati, kao mnogo puta do sada, da su im Partizan i uspeh kluba najbitniji. Nema potrebe da otežavamo igračima, daih dovodimo u situaciju da zbog gluposti igraju pred praznim tribinama ili, u gorem slučaju, uopšte ne igraju. Ili da praznimo klupsku kasu na kazne UEFA. Potreban nam je 12. igrač na tribinama, verujemo da nas neće izneveriti- dopunio je Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading