DOBRA PARTIJA - Ben: Zajedno možemo sve, isto i protiv Salcburga

Autor: Tanjug

Sport

15.08.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od junaka Zvezdine pobede protiv Spartaka iz Trnave 2:1 El Fardu Ben, strelac prvog i asistent kod drugog gola, izjavio je da je presudio sjajan timski duh i da zajedništvom ekipa može sve.

RepublikaFoto: Starsport

- Posle ovakvog meča uvek treba pričati samo o kolektivu. Kada igramo kao tim možemo da pobedimo svaku ekipu, to smo i dokazali. Naravno da sam srećan zbog gola i aistencije, ali najbitnije je da smo se plasirali dalje. Bilo je veoma teško na terenu, ali pokazali smo karakter i veoma sam ponosan na ekipu - rekao je Ben.

On je istakao da je posebno zadovoljan što je ekipa znala da odgovori na žestok stil slovačkog tima.

- Nije lako igrati protiv ekipe koja nastupa veoma grubo i koja je čvrsta kao Spartak. Nisu bolji tim od nas, to smo i dokazali. Video se naš karakter, imali smo pravi odgovor na njihov stil igre.

Kada su u pitanju dueli u plej-ofu protiv Salcburga, poslednjoj prepreci prema toliko sanjanoj Ligi šampiona, Ben ističe da je uveren u uspeh.

- Očekuje nas odličan protivnik, koji je prošle godine daleko dogurao u Ligi Evrope. Znamo šta je potrebno da uradimo i znamo da možemo. Posle utakmice u Trnavi još više sam uveren u prolazak dalje. Borili smo se svi zajedno i zajedništvo će nas dovesti do pobede - poručio je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading