NEMA BIRANJA: Samo jedna televizija prenosi večite u Evropi?

Autor:

Sport

14.08.2018

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde odnosno Partizana svi oni koji budu želeli da isprate na TV ekranima moći će to da učine isključivo na jednom kanalu. Do sada je pred gledaocima bio izbor od dva emitera, ali izgleda da to ovog puta neće biti slučaj.

Prenosi samo na Arena sport kanalu


Naime, utakmicu iz Trnave, između Spartaka i Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ekskluzivno će prenositi TV Arena Sport na svom prvom programu.
Utakmica se igra ovog utorka od 20:30h, a pola sata pre toga počeće program na ''Areni Sport'' posvećen ovoj utakmici.

Takođe, isti emiter obezbedio je sliku iz Humske sa meča Partizana i Nordsjelanda. Na njenom prvom kanalu će u četvrtak od 20:30 biti emitovan direktan prenos utakmice Partizan - Nordsjeland u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Takođe, pola sata pre početka meča počinje program iz studija.


Kada je u pitanju Spartak, koji u četvrtak gostuje danskom Brondbiju, za sada ni na jednoj domaćoj televiziji nema najave prenosa ove utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading