ZA EVROPSKU JESEN: Zvezda u Slovačkoj overava kartu za grupnu fazu

Autor:

Sport

14.08.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka od 20.30 časova u Trnavi igraju sa Spartakom, posle 1:1 u prvoj utakmici u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se ne optećuje nerešenim rezultatom iz prvog duela, iako priznaje da je protivnik bliži prolazu, ali da duboko veruje u pobedu i plasman u plej-of za Ligu šampiona.

Na modernom stadionu, obloženom starim zidinama sličnim tvrđavama, izabranici Vladana Milojevića moraju da od prvog minuta jure trijumf protiv defanzivno orijentisane ekipe, zbog remija 1:1 u duelu na stadionu "Rajko Mitić".

Taj rezultat nije dodatni teret prvaku Srbije na lošem terenu Spartaka (neravan, požutela i izgorela trava...), kaže trener Milojević, iako priznaje da je protivnik u prednosti pred utakmicu sezone zbog ogromnog uloga - obezbeđene jeseni u Evropi.

- Neko sam ko stalo veruje, tako i generalno u životu. Ne bih bio na ovom mestu da ne verujem, koji god da je rezultat. Veru niko ne može da oduzme, svi smo pozitivni - rekao je Milojević na konferenciji za medije u Trnavi.

On nije želeo da pridaje veliku pažnju lošem terenu koji više odgovara domaćinu, odnosno odbrambenoj postavci.

- Stadion je impozantan, ali teren nije u najboljem stanju. To možemo samo da konstatujemo, ništa da promenimo - zaključio je Milojević.

Crveno-beli će u Trnavi imati podršku oko 2.000 navijača na objektu sa 19.200 mesta, renoviranom pre tri godine po visokim standardima UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading