Milojević jasan: Spartak je u prednosti, borićemo se!

Autor:

Sport

13.08.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde stigao je u Slovačku gde će ovog utorka od 20.30 časova igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartak Trnave. Vladan Milojević, trener crveno-belih rekao je da domaći u prednosti, ali da to svakako ništa ne mora da znači.

RepublikaFoto: DK/ST
Vladan Milojević pred Trnavu

Šef stručnog štaba komentarisao je prethodni, ali i meč koji ih očekuje, a taj duel može biti od velike važnosti jer crveno-belima garantuje jesen u Evropi.

- Ovo je drugo poluvreme odnosno drugih 90 minuta utakmice. Dobro smo se spremili kao što se spremano i za sve utakmice. Spartak je dobra ekipa, agresivna i to se videlo u Beogradu. Zbog gola u Beogradu Spartak je u prednisti. Nas to ne opterećuje, radićemo kao i do sada i igraćemo najbolju utakmicu što možemo. Borićemo se i videćemo kakav će rezultat sutra biti - započeo je Milojević izlaganje.

Dosta se komentarisao i stadion, odnosno travu na terenu Spartaka, a Milojević je imao spreman odgovor.

- Imponzantan je stadion i trava jeste loša, ali to samo možemo da konstatujemo i ne možemo da promenimo - naglasio je trener Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Spartak se pokazao kao odličan protivnik, a kao i svaka ekipa i oni imaju svoje individualne kvalitete. Ipak, Milojević je jasan po tom pitanju.

- Spartak je sklop mladosti i iskustva, a kolektiv je svakako najjači njihov adut. Moj princip je da ne izdvajam pojedince - kategoričan je Milojević.

Prvi put Zvezda ima negativan rezultat još od duela sa Krasnodarom.

- Svaka utakmica je posebna. Ne opterećujemo se rezulatom iz prvog meča - jasan je strateg crveno-belih.

Ipak, vera u igrače i stučni štab je uvek prisutna, bez toga ne bi bili gde jesu.

- Ja sam neko ko stalno veruje i u životu morate uvek da verujete. Bez obIra na rezultat morate da imate veru. Mi moramo da odradimo sve ono što je do nas, a videćemo kakav će biti rezultat - naglašava Milojević.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Navijači Crvene zvezde

Komentarisao je i igru protivnika koja je jako fizički zahtevna i uvek na ivici faula, sa puno duela i startova.

- Tri crvena kartona su bila protiv njih do sada u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Imaju svoj agresivni stil i videćemo kako će biti u utorak. va su aredstva dozvoljena do granice do koje su dozvoljena. Oni kažu da smo mi favoriti ali mene to ne interesuje. Takva uloga nas ne zanima. To je sve deo strategije i nas to neće zavarati - jasan je Vladan Milojević.

Trener Zvezde smatra da se revanš neće mnogo razlikovati od utakmice iz Beograda, ali nije hteo da otkriva sastav za najbitniji meč.

- Činjenica je da je Spartak ispres nas zbog tog gola u gostima i visećemo kako će sutra biti sve na terenu. Imamo vremena do utakmice sutra, imali smo u nedelju prvenstveni meč. Videću i u kakvom su stanju igrači nakog treninga. Dobro smo se upoznali sa Spartakom i ne vidim da će biti iznenađenja što se tiče sastava.

Utakmica Crvene zvezde i Spartaka igra se ovog utorka (14. avgust) od 20.30 časova, a prenos je obezbedila Arena Sport.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading