Nećeš da potpišeš - ideš na tribine!

Autor:

Sport

13.08.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio odbio je još jednu ponudu njegovog kluba oko produžetka saradnje. Šampion Francuske se nije mnogo dvoumio ovog puta pa će vezista utakmice svog tima gledati sa tribina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijen Rabio

Mladi fudbaler koji je ovog leta u centru pažnje, ali ne zbog svojih igara već postupaka van terena. Nakon što je selektoru Francuske Didijeu Dešanu saopštio da ne želi na turneju pred početak Svetskog prvenstva jer je bio na spisku rezervi desio se još jedan ispad. Rabio je u nekoliko navrata odbio da produži ugovor sa PSŽ-om, a kada je to učinio poslednji put klub je odlučio da će naredne mečeve morati da prati sa tribina.

Za njega nema zime jer se nalazi blizu prelaska u Barselonu koja ga već duže vreme drži na radaru. Ipak, svakako da 23-godišnjem vezisti ovako nešto ne treba u karijeri koja je još uvek u razvoju. Zanimljivo je da je on igrao meč proteklog vikenda i čak postigao gol u pobedi Parižana 3:0 nad Kaenom, ali je klub iz glavnog grada Francuske ovoga puta bio okrutan prema Rabio.

Ostaje nejasno da li će vezista već ovog leta put Španije ili će sačekati zimu kada može da potpiše predugovor sa bilo kojim klubom bez dozvole PSŽ-a jer će narednog leta postati slobodan igrač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading