PARTIZAN PONUDIO POMOĆ CRVENOJ ZVEZDI!

Autor:

Sport

10.08.2018

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan, Vladimir Vuletić izrazio je žaljenje zbog drastične kazne koju je UEFA izrekla crveno-belima i otkrio kako je "večitim" ponudio pomoć.

RepublikaFoto: Starsport
Vuletić nudio pomoć!

Crveno-beli su kažnjeni od strane Disciplinske komisije UEFA sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama i novčanom kaznom u iznosu od 72.000 evra.

- Izražavam, u svojstvu šefa pravnog tima FK Partizan koji je već imao priliku da trijumfuje pred Disciplinskom komisijom UEFA, istinsko žaljenje zbog ovakve drakonske kazne našem rivalu. Ja sam Zvezdi još u januaru ponudio iskusnu i profesionalnu pravnu pomoć u rešavanju ovakvih problema - poručio je Vuletić.

- Međutim, nisu me zvali. Zašto su, umesto da sabiraju sve snage, odlučili da energiju oduševljeno rasipaju na helijumske faluse, nije mi poznato. Međutim, uvek sam tu za skrupulozno, stručno i profesionalno delovanje dokazano uspesima pred UEFA - zaključio je potpredsednik crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading