BATA NAS POSTROJIO!

Autor:

Sport

11.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juriš u pobedu jer mi smo Partizan! Ta komanda Zorana Mirkovića u Danskoj donela je crno-belima i novom treneru (ne)očekivani trijumf od 2:1 nad Nordsjelandom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Bata Mirković doneo promene!

Izgovarao je istu rečenicu i prethodni šef struke Miroslav Đukić, ali je ona pod Batinom direktivom očigledno dobila jači odjek.

SAMO OŠTRO

To ističe i golman Vladimir Stojković koji je savladan samo spletom nesrećnih okolnosti u trenutku nepažnje.

- Kako je Bata Mirković igrao za Partizan i reprezentaciju, to sad prenosi na nas kao trener. Bili smo agresivni na svakom delu terena. Sve je dosta oštrije. Kad on kaže "mi smo Partizan", podrazumeva se da ste u svakom trenutku spremni da polomite i ruku i nogu za pobedu. U redu, može neko i da nas dobije, ali taj mora da ima tri dana temperaturu posle toga - istakao je Stojke.

RepublikaFoto: fkpartizan

RODIĆEMO MEČKU

Tradicija kaže da je "parni valjak" samo jednom ispao iz evro takmičenja kada je slavio na gostovanju u prvom meču. Bilo je to pre 13 godina od Petah Tikve, koja ga je posle 2:0 za crno-bele u Izraelu isprašila u Humskoj sa 5:2. Interesantno, tada je na terenu bio upravo trener Mirković. Svestan odgovornosti, iskusni golman se ne zavarava, već širu priču o mogućem plej-ofu protiv Bešiktaša, što ostavlja za kasnije.

- U Beogradu će morati da se rodi još jedna mečka. Stepenice ne treba preskakati. Iako mnogima deluje drugačije, uveravam vas da je naspram nas ozbiljna ekipa, igraće napadački u revanšu. Biće paklena atmosfera, nadam se da će navijači biti uz nas. Što se Bešiktaša tiče, saigrače i sve fudbalere mogu da posavetujem da nikad nećete postati igrač ako stalno igrate protiv nekog tima slabijeg ranga. A Bešiktaš je baš velika prilika da se momci pokažu. Tu nemaš šta da izgubiš - naglasio je Stojković.

Janković: u Srbiji igramo na život ili smrt

RepublikaFoto: fkpartizan

Marko Janković spojio je majstorski Gorana Zakarića sa loptom u 64. minutu za drugi gol Partizana. Upravo je on jedini uz Nebojšu Kosovića ranije već sarađivao sa Mirkovićem, pomoćnim trenerom reprezentacije Crne Gore.

- Dao nam je taktičke zadatke koje smo morali da ispoštujemo, bilo da smo imali dan ili ne. Igra u Danskoj je imala Batin potpis. Nije stvarao nikakav pritisak jer sami znamo šta moramo da radimo. Tako je i u prvenstvu, a već u nedelju (17.00, Arena sport 1) igramo protiv Zemuna. Kod nas je sve na život ili smrt. Imamo minus od pet bodova u odnosu na Zvezdu, ali imali smo i devet, pa smo uzeli duplu krunu. Sezona je duga, ima 37 utakmica u prvenstvu - rekao je Janković, koji se pre revanša sa Trnavom okrenuo Superligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading