JOKAN JASAN: Nisam Deda Mraz!

Autor:

Sport

10.08.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak, Slaviša Jokanović ulazi u novu sezonu sa dosta novih pojačanja, ali svaki od igrača moraće da zasluži mesto u timu.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Jokan pred novu sezonu!

Tokom prelaznog roka srpski stručnjak i njegov tim su potrošili više od 120 miliona evra kako bi pojačali tim, ali svaki od novih igrača moraće da zasluži svoje mesto u timu.

- Nisam Deda Mraz – ne postoje pokloni. Igrači moraju da se bore za svoje mesto u timu. Fokusiran sam na naporan rad i volim da idem korak po korak. Važno je pokazati želju i ambiciju da ostanemo tu gde jesmo. Gradimo tim koji treba da bude konkurentan na ovom nivou- rekao je Jokanović. 

Jokanović spremno dočekuje narednu sezonu i veruje da će se isplatiti to što je klub potrošio rekordnu sumu novca na nova pojačanja.

RepublikaFoto: twitter.com/Grosvenor Sport

- Mnogo smo uložili tokom prelaznog roka i nadam se da ćemo od toga odmah videti benefit- rekao je Srbin.

Srbin je izborio sa Fulamom nastup u najjačem fudbalskom takmičenju, a naglašava kako se njegov tim neće zadovoljavati prosečnim partijama.

- Srećan sam jer su naši navijači zadovoljni i učinićemo sve da ih obradujemo. Uzbuđen sam, naš cilj je uvek isti – osvojiti tri boda- zaključio je srpski stručnjak. 

Prvi ispit za Fulam u Premijer ligi počinje u subotu od 16 časova protiv Kristal Palasa na Krejven Kotidžu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading