MURINJO SMIRUJE TENZIJE: Pogba je srećan što je u Junajtedu

Autor:

Sport

10.08.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener ekipe Mančester junajteda Žoze Murinjo smirio je navijače ekipe sa "Old Traforda". Portugalac je naglasio da je Pogba zadovoljan što nosi dres "crvenih đavola" i da nema potrebe da se stvaraju nepotrebne tenzije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo sa Francuskom, Pogba je dobio dodatni odmor pa se tek prethodnog ponedeljka (6. avgust) priključio saigračima.

Navodno je tada stigla i ponuda Barselone, a prethodno se pisalo i o interesovanju Juventusa. Ipak, Junajted nije pustio skupo plaćenog igrača.

"Iz moje perspektive, Pogba je u ponedeljak došao srećan, ponosam i sa velikom željom da radi", rekao je Murinjo.

"Trenirao je odlično u ponedeljak, utorak i sredu. Međutim, tek mi predstoji razgovor s njim. Treba da vidim kako je fizički i psihički. To je isti razgovor koji ću imati i sa Jangom, Felainijem i Lingardom. Da li osećaju da mogu da nam pomognu protiv Lestera... Moramo da se potrudimo da izvučemo najbolje iz svakog igrača".

Prvu utakmicu ekipa Mančester junajteda igra već ovog petka od 21 čas (Sportklub 1) protiv Lester Sitija na svom "Old Trafordu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading