SUPERLIGA: Zvezda na jedan Spartak a misli na drugi, Partizan u Zemunu

Autor: Tanjug

Sport

10.08.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle napornih duela u Evropi fudbaleri Crvene zvezde i subotičkog Spartaka sastaju se u Beogradu u utakmici 4. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

Aktuelni šampion svega dva dana uoči revanša sa Spartakom u Trnavi (prvi meč 1:1) dočekuje imenjaka iz Subotice sa željom da nastavi pobednički niz u domaćem šampionatu i održi maksimalan učinak.

U sličnoj poziciji su i gosti, koji su juče igrali protiv Brondbija (0:2) baš na stadionu "Rajko Mitić", pa se očekuje da treneri Vladan Milojević i Vladimir Gaćinović, kao i u prošlom kolu, izmešaju startnu postavu.

Crveno-beli su u glavama verovatno već u Slovačkoj, u meču sezone koji garantuje evropsku jesen, pa će Milojević imati zadatak da spremi ekipu na "domaći" i, kako voli da kaže, u ovom trenutku "važniji" Spartak.

Fudbaleri Partizana nakon uspešnog debija novog trenera Zorana "Bate" Mirkovića u Danskoj, odnosno pobede nad Nordsjelandom (2:1) u kvalifikacijama za Ligu Evrope, odlaze u Zemun na obližnje gostovanje.

RepublikaFoto: www.partizan.rs


Zemunci su do sada osvojili samo dva boda, a Partizan ima imperativ pobede u Gornjoj varoši jer već ima dva kiksa i traži potvrdu da je rezultatska kriza prošlost.

Od ostalih utakmica izdvaja se večerašnja na niškom Čairu između Radničkog i Voždovca, dan kasnije Dinamo iz Vranja pokušaće da dođe do prvih bodova u ligi protiv Mladosti iz Lučana, a interesantan duel očekuje se u Šapcu između Mačve i Vojvodine.

Raspored utakmica 4. kola, Petak: Radnički Niš - Voždovac (20 sati). Subota: Proleter Novi Sad - Napredak (19), Dinamo Vranje - Mladost Lučani (20), Mačva - Vojvodina (20), Bačka - Čukarički (20), Rad - Radnik (20). Nedelja: Zemun - Partizan (17), Crvena zvezda - Spartak Subotica (19).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading