STREPNJA NA "MARAKANI": Da li će UEFA zatvoriti Zvezdin stadion?

Autor:

Sport

10.08.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da ostanu bez podrške u eventualnom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šamoiona protiv Salcburga. Ekipa iz Ljutice Bogdana ovog petka će saznati kakvu joj je kaznu odredila UEFA.

RepublikaFoto: ST/K.KOSTIĆ
Koreografija navijača Zvezde

Klub sa Marakane našao se na meti UEFA zbog navodnog rasističkog ponašanja navijača, a upravo zbog toga crveno-beli se nalazi pod uslovnom kaznom. Predstavnik nevaldine organizacije FARE napisao je u svom izveštaju, između ostalog, da su navijači Crvene zvezde klicali đeneralu Draži Mihajloviću, vođi četničkog pokreta u Drugom svetskom ratu... Videćemo hoće li pravna komisija Crvene zvezde imati lek za ovu optužbu.

Takođe, crveno-beli se terete zbog zakrčenih stepeništa i blokiranje tog dela stadiona u duelu protiv Suduve. Reč je o povredi 38. članu Pravilnika UEFA o bezbednosti.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Crveno-beli su već jednom bili blizu zaključavanja stadiona, ali su uložili žalbu i na kraju izdejstvovali da duel protiv CSKA igraju pred navijačima pa ostaje pitanje da li bi to i ovog puta mogao da bude slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading