JOKAN POENTIRA U FINIŠU! "Krađa" i drugi najskuplji igrač u istoriji kluba!

Autor:

Sport

09.08.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je poslednji dan prelaznog roka! Slaviša Jokanović je uspeo da u poslednjem trenutku dovede dva velika pojačanja i tako stane rame uz rame sa velikim klubovima Premijer lige.

Jokan maksimalno koristi poslednji dan!

Kako prenose mediji na Ostrvu Srbin je uspeo da ubedi fudbalera Bristol Sitija Džoa Brajana da umesto Aston Vile, ugovor potpiše sa Fulamom.

Brajan je bio već viđen na "Vila parku", međutim Fulam je uspeo da ga "ukrade" i ovaj transfer iznosiće oko šest miliona dolara, prema navodima Skaj sporta.

24-godišnji Englez igra na poziciji levog beka i celu karijeru je igrao u Bristolu. 


Pored Brajana, mediji u Engleskoj preneli su informaciju da je Fulam veoma blizu dovođenja Andrea Zambo Angisaa, veznog fudbalera Marseja.

Prema navodima stranih medija Kamerunac je već stigao u London da obavi preglede, a radi se o transferu vrednom 28.000.000 evra. Ukoliko do njega dođe, Angisa će postati drugi najskuplji igrač u istoriji kluba. 

Najskuplji je Žan Mišel Seri, koji je ovog leta iz Nice prešao u Fulam za 30 miliona evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading