MARADONA TUŽAN: Kako ja ne mogu da budem selektor?

Autor:

Sport

08.08.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona bio je u centru pažnje zbog ekscentričnog ponašanja tokom Mundijala u Rusiji, a nakon kraha "gaučosa" na SP velikodušno se ponudio da bude novi selektor reprezentacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maradona se čudi što ga niko ne zove

Međutim, njegove ponude izgleda da niko nije uzeo za ozbiljno. Već dugo se licitira imenima kandidata za novog predvodnika nacionalnog tima, a "El Pibeove" pozive izgleda niko neće da čuje.

- Smeta mi što me neki novinari ne uzimaju kao opciju za selektora. Jedan od njih je Dijego Fuks. Nije me nazvao ni mogućim kandidatom. Sećam se njegovih početaka, dok sam ja još uvek igrao... Čini se kao da me više ne poznaje. U svakom slučaju, imam trogodišnji ugovor sa Dinamo Brestom, iako bih život dao da budem selektor - napisao je Dijego na "Instagram" nalogu.

Podsetimo, Dijego Maradona je već jednom bio na klupi Argentine od 2008. do 2010. godine, a argentinska kuća fudbala je kao privremeno rešenje, posle rastanka sa Horheom Sampaolijem, odlučila da privremeno rešenje na klupi bude tandem Pablo Aimar - Lionel Skaloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading