Sergej nigde ne mrda: LACIO ZADRŽAVA SRBINA DUPLO VEĆOM PLATOM!

Autor:

Sport

22.07.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najdužih transfer sapunica ovog leta tiče se našeg Sergeja Milinković-Savića, a iznenadan obrt u ovoj seriji predstavlja ponuda Lacija da ostane u klubu za duplo veću platu!

SMS ostaje u istoj opremi

Iako je bilo izvesno da će promeniti sredinu ovog leta i pojačati neki od najvećih evropskih klubova, Sergej bi vrlo lako mogao još neko vreme da provede u taboru "nebeskoplavih".

Sergej bi, prema informacijama koje stižu sa Apenina, mogao i narednu sezonu da provede u Laciju, ali uz duplo veća primanja i usmeni dogovor da po završetku sezone i za manje od 150 miliona evra koliko sada traži predsednik kluba Klaudio Lotito može da napusti klub iz Rima. 

Lacio je spreman da Sergeju ponudi novi ugovor, iako sadašnji važi do 2022. godine. Srbin bi umesto dosadanjih milion i po, zarađivao tri miliona po sezoni. 

Čelnici Lacija su se navodno saglasili da našem igraču dozvole da promeni sredinu narednog leta u slučaju tačno određene ponude, ali to ne bi bilo uvršteno u ugovor, već bi važilo usmeno.

Ovog leta su za srpskog reprezentativca bili su zaniteresovali Real Madrid, Barselona, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading