Lalatović: Proleter je važniji od Makabija

Autor: Tanjug

Sport

20.07.2018

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da je svestan koliko igrači jedva čekaju duel sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali da je start Superlige protiv Proletera prioritet.

RepublikaFoto: fkradnickinis.rs

Radnički je u prvom kolu evropskih kvalifikacija eliminisao maltešku Gziru ukupnim rezultatom 5:0 i sada se okreće novim izazovima.

- Dvomeč sa Gzirom bio je uspešan po nas, ali smo platili ceh povredama Haskića i Crnomarkovića, čiji je nastup protiv Proletera pod velikim znakom pitanja. Žalim za ubedljivijim trijumfom u revanšu, a utakmica nas je iscrpela zbog velike vrućine i veštačke podloge, tako da duel sa Proleterom dočekujemo pomalo umorni. Ipak, Superliga je najvažnije takmičenje za nas, imamo ogromne ambicije i želimo da je otvorimo trijumfom - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.


On je pozvao Koristim nišku publiku da pomogne da ekipa u nedelju upiše tri boda i krene u Superligu na najbolji mogući način, a samim tim napravi lepu uvertiru pred put u Tel Aviv.


- Zaista će nam biti potrebna pomoć sa tribina, jer sam i sam svedok dok sam bio igrač da su najteže prvenstvene utakmice one koje dolaze tri dana posle evropskih - poručio je Lalatović, koji je trenirao Proleter od 2011. do 2013. godine.


Utakmica između Radničkog i Proletera igra se u nedelju od 20 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading