Dalić: Žao mi je Kalinića, dao sam mu tri šanse pre izbacivanja!

Autor:

Sport

20.07.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon serije dočeka i fešti u Hrvatskoj, Zlatko Dalić se odmara od Svetskog prvenstva, na kojem je s „vatrenima” senzacionalno osvojio drugo mesto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalić: Neću se više vraćati na tu situaciju

Selektor Hrvatske je nakon povratka u zemlju odbio da razgovara o budućnosti, a u međuvremenu su se pojavile informacije o bogatim ponudama s Istoka i mogućem odlasku.

Dalić je o raznim temama progovorio za "Radiosarajevo.ba", a dočekalo ga je pitanje i o neugodnoj temi - Nikoli Kaliniću, koji je izbačen iz ekipe nakon prve utakmice na Mundijalu, nakon što se navodno pobunio zbog male minutaže.

Ipak, odlukom ekipe će dobiti srebrnu medalju.

- Neću se vraćati na tu situaciju. Žao mi je zbog toga. Kazaću vam samo da sam sa svoje strane sve napravio da ne dođe do toga. Nisam ni srećan ni ponosan zbog odluke da ga pošaljem kući s Mundijala. Tri puta sam mu dao šansu da se vrati. Poslednji put sam ga čekao celi dan - rekao je Dalić.

Prokomentarisao je i navodne bogate ponude iz Azije.

- U Arabiji imam rejting, ljudi znaju šta sam napravio. Jednog dana ću se vratiti. S HNS-om imam ugovor još dve godine. Sada sam na vrhuncu i moram da budem oprezan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading