Partizan počinje prodaju karata za Litvance!

Autor:

Sport

20.07.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karte za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i litvanskog Trakaija, od petka se zvanično nalaze u prodaji.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli su favoriti i protiv Litvanaca

Crno-beli su na odličan način otvorili sezonu, sa dve lake pobede od po 3:0 nad pljevaljskim Rudarom i tako prošli u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

U klubu su rešili da dan nakon prolaska u narednu rundu puste u prodaju karte za naredni susret, koji je na programu u četvrtak 26. jula u Humskoj.

Da biste gledali duel sa timom iz Litvanije u Humskoj, morate da izdvojite za južnu tribinu 400 dinara, 600 za bočne delove istoka i zapada, a 800 za centralne delove tribina. Za mesto u loži treba izdvojiti tri hiljade dinara.

Prodaja počinje danas u podne posredstvom Tiketlajna, a na blagajnama stadiona će se naći tek u ponedeljak. Iz Partizana podsećaju da sezonske karte važe za ovu utakmicu, a meč sa Trakajiem na programu je u četvrtak od 20:30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading