Milojević: Početak prvenstva nam je najvažniji, pojačanja i dalje tražimo!

Autor:

Sport

19.07.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon teške utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Spartaksa fudbalere Crvene zvezde na startu domaćeg šampionata očekuje duel sa novajlijom Dinamom iz Vranja.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević: Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način, a pozivam navijače da nam pomognu

Trener Vladan Milojević kaže da je meč sa timom sa juga Srbije najbitniji za njegove igrače u ovom momentu i da su sve misli usmerene na duel sa Dinamom.

- Imamo veliki respekt prema njima jer je u pitanju ambiciozan klub, na čelu sa trenerom koji je pokazao da je jedan od najboljih u zemlju. Sve što je Dinamo uradio to je zahvaljujući njegovoj ljubavi i entuzijazmu prema Vranju. Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način, a pozivam navijače da nam pomognu.

Postoji velika verovatnoća da će trener crveno-belih odmoriti neke igrače.

- Videćemo posle treninga kakva je situacija sa igračima, svi zaslužuju da igraju. Neki će možda dobiti dodatnu minutažu, neke ćemo da odmorimo, ali ne razmišljamo o utakmici koja nas očekuje u utorak.

- U ovom periodu je jako teško igrati protiv bilo koje ekipe koja se izuzetno dobro brani, kada devet igrača stane pozadi teško je probiti. Moramo da imamo strpljenja, pa pogledajte kako je Francuska uzela titulu. Nismo videli mnogo lepog fudbala, već defanzivni blok koji je čekao grešku. Igra se na rezultat, a mi ćemo tražiti način da rešimo takve ekipe.

Milojević kaže da se aktivno na tržištu traži igrač za jednu poziciju.

- Radimo na dovođenju još jednog špica, ali nije lako naći odgovarajućeg igrača. Neki se i nude, ali ne odgovaraju našim kriterijumima. Imam veliko poverenje u gospodina Mrkelu, radimo danonoćno na dovođenju igrača koji će zaista biti pojačanje, a ne da ga dovedemo čisto da bismo doveli.

Trener crveno-belih kaže i da je potrebno da navijači imaju malo strpljenja za nove igrače.

- Novajlijama poput Melega, Jovančića, Jevtovića potrebno je vremena jer se nisu naigrali u svojim klubovima. To su dobri igrači koje smo selektirali, potencijal nije sporan, ali treba vremena da povrate samopouzdanje. Dobiće šansu, ali od njih zavisi mnogo. Ebisilio je kvalitetan igrač i doneće nam mnogo, ali i njemu treba vremena - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading