"Parni valjak" se zagreva: Novi Partizan pred navijačima u Humskoj!

Autor:

Sport

19.07.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana praktično su već odradili čitav posao u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju protiv Rudara, ali "grobari" žele da vidi šta mogu da očekuju od svojih ljubimaca u ovoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli su lako odradili posao u Nikšiću

Crno-beli će na putu do grupne faze Lige Evrope morati da preskoče čak četiri kola kvalifikacija, od čega su već praktično rešili prvu, pobedom u Crnoj Gori od 3:0.

Prethodih dana Partizan su napustila dvojica prošle sezone standardnih prvotimaca, štoper Milan Mitrović i vezista Marko Jevtović, dok se povredio Nemanja Nikolić. 

To će značajno da utiče na sastav ekipe u revanšu protiv Rudara, a u njoj bi trebalo da se nađu tri momka koja su stigla ovog leta uz novi-stari tandem zadnjih veznih.

Na golu će svakako stajati Vladimir Stojković, a ispred njega će delovati Šehović, Valijente, Svetozar Marković i Enake.

Sredinu terena će držati Pantić i Zdjelar, dok bi kao ofanzivni vezisti po bokovima trebalo da deluju Zoran Tošić i Sejduba Sume, ispred će biti Ognjen Ožegović, a u samom vrhu napada će pokušati da postigne gol Rikardo Gomeš.

Dok bude "odrađivao" preostalih 90 minuta protiv Rudara, Partizan će već da zna šta ga očekuje u narednoj rundi. 

U Pavlodaru od 17 časova igraju kazahstanski Irtiš i litvanski Trakaj. U prvoj utakmici nije bilo golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading