Da je ovo plan Juventusa da preuzme primat od Reala u Evropi?

Autor:

Sport

17.07.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle govorkanja da bi Marselo mogao da se pridruži Kristijanu Ronaldu u Juventusu, pojavila se priča kako bi od oktobra Zinedin Zidan mogao da završi u Torinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Vidimo se u Torinu" Ronaldo i Zidan

Izgleda da je Francuz prelomio, vratiće se tamo gde je igrao i postao ideol navijača i najbolji fudbaler sveta.

Zidan će se priključiti sportskom sektoru, radiće kao desna ruka direktora Fabija Paratićija. On, Marota, Paratići i Nedved će praktično biti sportski sektor, a vest su španskim medijima potvrdili izvori bliski porodici Anjeli.


Šta je cilj Juventusa?

Da Zidana pripremi za trenersku poziciju, već je poznato da će on naslediti Alegrija koji ima ugovor do 2020. ali bi mogao ranije da ode iz kluba.


Zidan sigurno neće na klupu ove sezone, uzeo je odmor, međutim, ovo je najbolje rešenje. Ideja Juventusa kako javljaju listovi u Španiji i novinar Huanma Rodrigez je da Zidan bude uključen u ambijent kluba u kome se mnogo toga promenilo od početka veka kada je igrao, ali i da olakša adaptaciju Kristijanu Ronaldu koji u njega ima veliko poverenje.

Kako će ovo dočekati Florentino Perez nije teško pretpostaviti, pogotovo posle vesti da je Zidan otišao iz kluba zbog Ronalda, kada mu je predstavljeno da će Real napraviti revoluciju i da bi Portugalac mogao da napusti Madrid.

On nije želeo da bude taj koji će ispratiti Ronalda, nije se slagao ni sa eventualnim dolaskom Nejmara, ali iz svega toga će najviše profitirati Juventus.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading