Srbin iz Spartaksa najavio borbu: NISMO FAVORITI, ALI MOŽEMO DA IZNENADIMO ZVEZDU!

Autor:

Sport

16.07.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Spartaksa iz Jurmale, očekivanja su izneli trener Aleksandar Grišin i srpski fudbaler iz redova letonskog šampiona Aleksandar Kosorić.

RepublikaFoto: twitter.com/FK Spartaks Jurmala
Kosorić je u Srbiji nosio dres Partizana

Kosorić, koji je svojevremeno nosio dres Partizana, izjavio je da će navijači biti velika snaga za Crvenu zvezdu na ovom susretu , ali da to ne mora da bude presudno.

– Za nas veoma važna utakmica, imamo pozitivan rezultat, nismo primili gol. Ipak, Zvezda je favorit pogotovo kada igra pred svojim navijačima. Pokušao sam to da objasnim saigračima. Mislim da sam im objasnio kakva je atmosfera na Marakani, mada nije isto uživo i na snimku. Delije su velika prednost Crvene zvezde - kazao je Kosorić.

On je zatim dodao da očekuje veliku borbu.

– Prolazimo ako damo gol, a Zvezda ga ne da… Sigurno da bi nam vođstvo značilo na samopouzdanju i da bi nam bilo mnogo lakše u nastavku.

Trener Spartaksa Aleksandar Grišin je bio umeren u najavi, želeći da delimično rastereti svoje izabranike pred duel na stadionu "Rajko Mitić".

– Znamo da je Zvezda najbolji tim u Srbiji i pobeda im je moranje. Pokušaćemo da im ne prepuštamo delove terena, ali se nećemo povući, već napasti. Ne plašimo se ‘katastrofe’ i ubedljivog poraza, jer da se plašimo, ne bismo bili ovde. Šanse su podjednake, 50:50, Zvezda je dobra u napadu ali se ne plašimo, izjavio je trener Spartaksa Aleksandar Grišin.

On je naveo još jedan razlog zbog koga će Zvezda imati prednost.

– Svakako da je naš teren manji, biće teže na većem terenu i jasno je da će to odgovarati Crvenoj zvezdi sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading