Novi menadžer Čelsija oprezan: DOBRI SMO, ALI IMA JOŠ ŠEST JAKIH KLUBOVA U PL!

Autor:

Sport

16.07.2018

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi menadžer Čelsija Mauricio Sari izneo je svoja očekivanja za predstojeću sezonu u razgovoru za klupsku televiziju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sari: Svi najbolji treneri su u Premijer ligi

- Želeo bih prvo da se zahvalim Napolitancima koji su mi u prethodne tri godine pomagali na sve načine. Mnogo ih volim i voleću ih zauvek - rekao je Sari, a onda nastavio i o svom novom klubu i ligi u koju dolazi - Čelsi ima dobar tim. Problem je što u Engleskoj postoji još pet ili šest veoma dobrih ekipa. Sa jednom ili dve promene možemo da pokušamo da igramo fudbal koji ja želim. Svi najvažniji evropski treneri se nalaze u Premijer ligi, tako da će biti veoma zanimljivo igrati protiv Klopa, Poketina, Gvardiole, Murinja i ostalih. 

U paketu sa iskusnim trenerom na "Stamford bridž" je stigao i brazilski vezista Žoržinjo iz Napolija.

- Žoržinjo? On je tehničar, ali njegov najveći kvalitet je brzina u razmišljanju, tako da ima sposobnost da brzo šalje loptu - istakao je Sari o svom igraču. 

Sari se u toku razgovora izvinio svima zbog njegovog lošeg engleskog.

- Moj engleski nije baš dobar. Počeo sam da ga učim pre 30 godina, ali sam ga od tada potpuno zaboravio - dodao je Sari, koji se bavio i bankarskim poslom pre trenerskog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading