"Lale" kupuju igrača iz Zvezde?

Autor:

Sport

16.07.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina je ozbiljno zainteresovana da što pre otkupi ugovor levog beka Stefana Hajdina iz Crvene zvezde, a pregovori dve strane su navodno već počeli.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Hajdin je dobio malo prilika u crveno-belom dresu

Trener Vladan Milojević ga je i definitivno precrtao sa spiska igrača za narednu sezonu, a dve strane pokušavaju da pronađu modus po kom će bivši igrač Spartaka da se preseli u Novi Sad.

Pominje se čak i da je pozajmica na godinu dana, sa pravom otkupa po utvrđenoj ceni, bila moguća ukoliko dve strane ne uspeju da se slože po pitanju obeštećenja.

Vojvodina nije bila jedini zainteresovan klub, Čukarički se takođe raspitivao za levog beka, ali nije došlo do dogovora sa timom iz Ljutice Bogdana. Stefan Hajdin je u crveno-belom dresu odigrao samo jedan zvanični meč protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa. Na pripremama u Austriji ovog leta je upisao jednu asistenciju.

Crvenu zvezdu su ovog leta napustili Mičel Donald, Damjan Le Talek, Damir Kahriman, Dušan Anđelković, Luka Adžić, Uroš Račić, Abraham Frimpong i Aleksandar Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading