Azar o transferu: Znate gde želim

Autor:

Sport

14.07.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo je za Edena Azara i Belgiju završeno pobedom nad Engleskom u borbi za treće mesto, ali tek sada sledi prelazni rok.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Cilja Madrid: Edin Azar

Jedan od najboljih igrača Belgije rekao je da je "možda vreme za nešto drugačije posle šest divnih godina na Stamford Bridžu". 

Poslednjih nekoliko dana spekuliše se da Real Madrid želi Azara kao naslednika Kristijana Ronalda i da je spreman da plati Čelsiju 170 miliona evra. 

- Svi znate moju željenu destinaciju. Mogu da odlučim da li ću da ostanem ili odem, ali Čelsi donosi konačnu odluku da li hoće da me pusti da idem - kazao je Azar posle utakmice sa Engleskom. 


Na prvenstvu u Rusiji je dao tri gola, a njegova reprezentacija je završila na trećem mestu. U Čelsiju je od juna 2012. i ima još dve godine ugovora, ali je još prošlog leta razmatrao odlazak rekavši da bi saslušao ponudu Reala. 

Doduše, tada je rekao i da bi mogao da ostane u Čelsiju još mnogo godina. 


- Svi imamo svoje snove. Možda bi mogla da bude Španija, ali možda i ostanak u Čelsiju - rekao je Azar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading