Englezi: "Udarac u Balkan" i besmisao meča za treće mesto

Autor: Tanjug

Sport

12.07.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski mediji "oplakuju" poraz u polufinalu Mundijala od Hrvatske, ali su uprkos svemu uspeli da pronađu reči utehe, čak i malo prepoznatljivog humora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

List "Metro" je na naslovnoj strani objavio naslov: "Kick in the Balkans" parafrazirajući poznatu izreku "Kick in the balls" (udarac u testise) kao metaforu odakle dolazi selekcija Hrvatske, dok je "Tajm" otišao korak dalje konstatacijom da Engelska nije iskoristila inicijativu i vođstvo iz prvog poluvremena, pa joj sada preostaje besmislena utakmica ze treće mesto protiv Belgije.

"Independent" ističe da je "Engleska udarila na Hrvatsku svim snagama, odigrala najbolje poluvreme na turniru, ali da je na kraju izgubila od bolje ekipe", dok je čuveni engleski golgeter Alan Širer istako da je nacionalni tim prevazišao očekivanja i čestitao Hrvatskoj, koja je, kako je naveo, zasluženo u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading